Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: żywienie człowieka i dietetyka

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przygotowanie pracy inżynierskiejzaliczenie13,0praca dyplomowapraktyczne13,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariaaudytoryjne2,01,026

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Dietetykaegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,02,045
wykładyaudytoryjne3,01,033
Jakość żywności w łańcuchu technologicznymzaliczenie2,0laboratoriapraktyczne1,01,013
wykładyaudytoryjne1,01,013
Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczegoegzamin2,0wykładyaudytoryjne1,01,013
konwersatoriaaudytoryjne1,01,013
Projektowanie nowych produktów żywnościowych (blok)egzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,026
laboratoriapraktyczne3,01,039

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Szkolenie - Biuro Karierzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02