Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: żywienie człowieka i dietetyka

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 6:

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Analiza i ocena jakości żywnościegzamin6,0laboratoriapraktyczne4,02,045
wykładyaudytoryjne2,01,033
Fizjologia żywieniaegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,033
wykładyaudytoryjne3,02,045
Nutrigenomika z elementami proteomikiegzamin3,0laboratoriapraktyczne2,00,526
wykładyaudytoryjne1,00,526

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Edukacja żywieniowazaliczenie2,0konwersatoriaaudytoryjne2,01,026
Patofizjologiaegzamin6,0laboratoriapraktyczne4,02,045
wykładyaudytoryjne2,01,033
Podstawy technologii rybnejegzamin4,0laboratoriapraktyczne2,01,026
wykładyaudytoryjne2,01,026
Podstawy technologii spożywczych produktów fermentowanychzaliczenie3,0laboratoriapraktyczne2,01,026
wykładyaudytoryjne1,01,013

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy informacji naukowejzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02