Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: technologia i żywienie

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 6:

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Analiza i ocena jakości żywnościegzamin6,0wykładyaudytoryjne2,01,033
laboratoriapraktyczne4,02,045
Fizjologia żywieniaegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,033
wykładyaudytoryjne3,02,045
Nutrigenomika z elementami proteomikiegzamin3,0wykładyaudytoryjne1,00,526
laboratoriapraktyczne2,00,526

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Chłodnictwo i przechowalnictwoegzamin5,0laboratoriapraktyczne3,02,045
wykładyaudytoryjne2,01,020
Technologia rybnaegzamin5,0laboratoriapraktyczne3,02,045
wykładyaudytoryjne2,01,020
Technologia spożywczych produktów fermentowanychegzamin5,0laboratoriapraktyczne3,01,045
wykładyaudytoryjne2,01,020

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy informacji naukowejzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02