Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: towaroznawstwo żywności

Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 2:

Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Biochemiazaliczenie2,0laboratoriapraktyczne1,01,09
wykładyaudytoryjne1,01,09
Statystykazaliczenie3,0laboratoriapraktyczne2,01,018
wykładyaudytoryjne1,01,09
Wybrane zagadnienia z fizykizaliczenie2,0laboratoriapraktyczne1,01,09
wykładyaudytoryjne1,01,09

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Metody oceny towarówzaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,01,018
wykładyaudytoryjne2,01,018
Mikrobiologiazaliczenie3,0laboratoriapraktyczne2,01,018
wykładyaudytoryjne1,01,09
Nauka o materiałachzaliczenie3,0laboratoriapraktyczne2,01,018
wykładyaudytoryjne1,01,09
Prawo żywnościoweegzamin4,0laboratoriapraktyczne2,02,018
wykładyaudytoryjne2,01,018
Toksykologia żywności i przedmiotów użytkuegzamin4,0laboratoriapraktyczne2,01,018
wykładyaudytoryjne2,01,018

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Mikroekonomiazaliczenie2,0laboratoriapraktyczne1,01,018
wykładyaudytoryjne1,01,09