Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Dietetyka (S1)Wydział Wydział ArchitekturyWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i Inżynierii ŚrodowiskaWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Aquaculture and Fisheries (S1)Dietetyka (S1)Ichtiologia i akwakultura (S1)Mikrobiologia (S1)Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność Dietetyka w gastronomii i cateringuDietoterapia i poradnictwo żywienioweEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2025/2026 - wykaz specjalności: Dietetyka w gastronomii i cateringu Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe