Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego

Plany studiów w roku akademickim 2024/2025 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Seminarium dyplomowe 1zaliczenie1,0seminariaaudytoryjne1,00,46

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Analiza i ocena jakości żywnościegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,127
wykładyaudytoryjne3,00,818
Podstawy genetyki człowieka z elementami nutrigenomikiegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,00,718
wykładyaudytoryjne3,00,818

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy fizjologii żywieniaegzamin5,0laboratoriapraktyczne2,00,718
wykładyaudytoryjne3,01,227
Technologia produktów ubocznychegzamin5,0laboratoriapraktyczne2,00,718
wykładyaudytoryjne3,00,818
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczegoegzamin5,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne2,50,718
wykładyaudytoryjne2,50,818

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Szkolenie - Biuro Karierzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02