Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (S2)
specjalność: Bioinżynieria produkcji żywności

Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - semestr 3:

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Biotechnologia w produkcji paszzaliczenie3,0laboratoriapraktyczne1,30,310
wykładyaudytoryjne1,70,515
Inżynieria enzymowazaliczenie3,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne1,00,310
wykładyaudytoryjne1,00,515
laboratoriapraktyczne1,00,310
Konsekwencje genetycznej modyfikacji czynności organizmuzaliczenie3,0konwersatoriaaudytoryjne3,01,025
Praca dyplomowazaliczenie20,0praca dyplomowapraktyczne20,010,00
Systemy zarządzania jakością w biotechnologiizaliczenie1,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne0,50,310
wykładyaudytoryjne0,50,310